четвртак, 22. август 2013.

Donji Srem pred put u Jagodinu - Kraj neugodnoj seriji

dogovor-pred-trening.jpgFudbaleri Donjeg Srema su optimisti pred put u Jagodinu i najavljuju kraj „crnoj seriji“: pećinački superligaš je u sezoni 2012/2013. izgubio obe utakmice.

Bez obzira na startne poraze u ovom prvenstvu i dalje mislimo da je Jagodina među najboljim ekipama - ističe Nemanja Lakić, jedan od fudbalera „poslednje linije odbrane“ Donjeg Srema - Iako ćemo ispred sebe imati iaskusnu ekipu, daćemo sve od sebe da prekinemo neugodnu tradiciju. Zdravstveni bilten je vrlo povoljan: povreda Jankovića nije ozbiljnije prirode i verujemo da će biti u kombinaciji za sastav tima.

Ivan Božović, ustalio se u startnoj postavi Donjeg Srema.  Šef stručnog štaba Ljubomir Ristovski ima puno poverenje u pojačanje iz Smedereva.

Rivala dobro poznajemo, jer je reč o ekipi  koja već 2-3 godine igra u gotovo istom sastavu - kaže  Božović - U Donjem Sremu atmosfera i dalje odlična, što raduje pred gostovanje Jagodini. Delimično sam zadovoljan sa svoji igrama u prvim kolima. Verujem da ću iz utakmice u utakmicu  podizati formu: prostora za to ima.

1 коментар:

  1. Sta je sa zvanicnim sajtom Donjeg Srema? Nije valjda da superligas nema para za administratora i odrzavanje sajta? ramota

    ОдговориИзбриши