четвртак, 15. мај 2014.

Moguće novo odlaganje utakmica Superlige

Direktor lige Vladimir Bulatović potvrdio da je zbog obilnih padavina i vanrednog stanja dovedeno u pitanje odigravanje 29. kola i u subotu
Vladimir Bulatović, direktor fudbalske Superlige Srbije, izjavio je da postoji mogućnost novog odlaganja mečeva 29. i 30. kola zbog kiše i dodao da će konačna odluka o tome biti doneta sutra.
"Dobili smo izveštaje iz cele Srbije. Kontaktiramo ljude iz klubova, ali sačekaćemo do sutra, kada ćemo doneti konačnu odluku. Zasad ne deluje dobro, odnosno nema uslova za igru, tu su i problemi sa putevima. Važno je da sačekamo i vidimo šta će biti večeras, dovoljno je da jedan dan ne pada kiša", rekao je Bulatović Tanjugu.
Utakmice 29. kola fudbalske Superlige Srbije, koje su prvobitno bile zakazane za danas odložene su za subotu, a poslednje kolo pomereno je sa nedelje na sredu, 21. maj.
Jaka kiša pada u Srbiji već dva dana, a u pojedinim opštinama proglašena je i vanredna situacija zbog poplava. Zbog odrona obustavljen saobraćaj na pojedinim putevima i železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Bar.

Нема коментара:

Постави коментар