уторак, 10. јун 2014.

Pripreme na Zlatiboru

Delegacija Donjeg Srema, u sastavu: Milan Aleksić (potpredsedmik), Dragan Despotović (direktor) i Nenad Vanić (trener) u sredu će posetiti Zlatibor i hotel Palisad. 
Reč je o radoj poseti u okviru koje će klub iz Pećinaca kaparisati smeštajne kapacitete, izabrati teren za treninge i sa Ivanom Karapetrovićem (sportkim menadžerom hotela) precizirati brojne sitne, ali itekeko važne (pranje sportske opreme, transfer do terena, termini treninga, sale za sastanke, internet konekcija, ishrana, velnes i spa centar, teretana, trim staza… ) detalje za što uspešnije pripreme koje počinju 10.jula i trajaće dve nedelje.
Verovatno će biti poznat i neki od potencijalnih protivnika, mada se to tokom letnjih i zimskih priprema to ugovara „u hodu“ i česte su izmene bilo da je reč o rivalima ili terminima odigravanja utakmica.
Ono što Zlatibor izdvaja od ostalih su dva veštačka terena, po FIFA kriterijumima, u slučaju kiše i manjih nepogoda, a veliki plus hotela Palisad je, uz smeštajne kapacitete za sedam-osam klubova i potpuno renoviran blok koji je upotpunio ranije obavljene izmene u kuhinji, holu i ostalim sadržajima. 



Нема коментара:

Постави коментар