понедељак, 16. јун 2014.

VANIĆ O ŽREBU


Voljom žreba, Donji Srem u prvih šest prvenstvenih kola četiri puta gostuje. Po mnogima, pećinački superligaš nije imao previše sreće.  Ne „očajavaju“ svi.

  – Sa svakom ekipom, pre ili kasnije, moramo igrati – jasno je šefu struke Nenadu Vaniću – U neku ruku je dobro, zbog samopouzdanja ekipe,  što ne igramo u prvom ili drugom kolu sa timovima koji su veliki favoriti. Čini mi se da imamo „dobar balans“ u prvih 6-7 kola. Znamo dobro ko je i šta je Partizan, kojem gostujemo u trećem kolu, ali sa drugim ekipama se nadam da ćemo biti konkurentni. Naravno, raspored ne mora da znači mnogo: moramo ići utakmicu po utakmicu, kolo po kolo i da uzimamo što više bodova.

 Donji Srem u prvom kolu gostuje Borcu iz Čačka, koji je Vaniću iz više razloga ostao u lepom sećanju.

  – Kao igrač, imao se šest veoma prijatnih meseci u Borcu – nastavlja Vanić – Kao trener Sloge iz Petrovca sa Mlave, u prošlom prvenstvo, pobedili smo u Čačku, a na domaćem terenu smo primili izjednačujući gol pri samom kraju utakmice.  Ovo sada nešto novo, mada, nemam ništa drugo da se tradicija nastavi i sa novim klubom i novim igračima. Ne sumnjam da će biti neizvesno. Ipak,  daleko je do utakmice protiv Borca: videćemo kako ćemo mi sklopiti naš tim i kako ćemo odraditi pripreme. Tek tada ćemo znati na čemu smo.

Нема коментара:

Постави коментар