четвртак, 6. јун 2013.

Josimov u Slovanu


Miloš Josimov, kapiten Donjeg Srema neće ostati u Srbiji. Iako je bilo reči da bi mogao da stigne u redove Vojvodine ili Partizana, levi bek Pećinčana menja Srbiju za Slovačku gde će obući dres Slovana.

Momak iz Obreža nedaleko od Pećinaca je put ka fudbalskoj eliti Srbije dugo krčio, pa nije ni čudo što je tek u zrelim igračkim godinama zaigrao u JSL.
Igrao je za Radnički sa Novog Beograda, Beograd, Moravu iz Ćuprije, Radnički Pirot, Železničar iz Beograda, Sloven iz Rume, a u Donji Srem je došao 2008. godine i pomogao timu iz Pećinaca da iz četvrtog, pređe u treći rang takmičenja.
 Miloš Josimov
Datum rođenja: 27. septembar 1984.
Mesto rođenja: Obrež
Karijera: Radnički NBG, Beograd, Morava, Radnički PI, Železničara, Sloven, Donji Srem
Klub: Slovan Bratislava
Pozicija: Levi bek
Nakon pola godine igranja u Srpskoj ligi sa Sremcima, prešao je u Novi Sad, za „Kanarince“ je nastupao godinu dana u PLS-u, a zatim se vratio u Pećince. Tada je usledio novi uspon u njegovoj karijeri, za godinu i po dana se plasirao u drugi rang, a zatim i u Superligu sa svojim sadašnjim timom.
Za Donji Srem ovaj levi bek je nastupao u četiri raziličita ranga ligaškog takmičenja u Srbiji.
Josimov će obući dres Slovana iz Bratislave u kojem igra i nekadašnji mladi i seniorski reprezentativac Miloš Milinković.

Нема коментара:

Постави коментар