среда, 24. јул 2013.

Slovenj Gradec - Donji Srem 1: 5 (1: 1)

Slovenj Gradec - Strelci: 0:1 Govedarica u 4, 1:1 Stopajnik u 43, 1:2 Čović u 53,  1:3 Govedarica u 60, 1:4 Stojanović u 81, 1:5 Govedarica u 85. minutu. Gledalaca: 100. 

SLOVENJ GRADEC:  Mušić, Jamnik, Lipnik, Nabernik, Andrejc, Brunik,  Priteržnik, Stopajnik, Jelić, Novotnik, Bačić.  Igrali su još: Črnjac, Mujić, Pokržnik, Zajec, Bukovnik, Černi, Jerlah i Knez.

DONJI SREM: Marić, Lakićević, Novaković, Milašinović, Kuzmanović, Košutić, Stojanović, Ilić, Čović, Marčeta, Goveradica. Igrali su još: Škorić, Vukobrat i Vojnović.

U revijalnoj utakmici, bez glavnog (sudio je domaći trener) i pomoćnih sudija,  Donji Srem je prilično lako napunio mrežu simpatične amaterske ekipe domaćina (četvrti rang slovenačkog fudbala). 

Blistao je mladi Miljan Govedarica, pojačanje iz Bosne, koji igrom i kretnjama neodoljivo podseća na Holandjanina Robena. Ova utakamica je došla posle nesporazuma koji je nastao dan ranije, kada se na zakazanu prijateljsku utakmicu nije pojavio turski Karabukspor. Predstavnici Donjeg Srema odlučili su da otkažu i meč sa Volfsbergerom, kada su saznali da austrijski bundesligaš namerava da izvede amatersku postavu. U ovom času ne zna se da li će Donji Srem odigrati još jednu kontrolnu utakmicu: pregovara se sa turskim superligašima Antalijom, Konjom i Rizeom, koji se nalaze na pripremama u Sloveniji.

Нема коментара:

Постави коментар