субота, 3. август 2013.

Donji Srem - Voždovac 1: 0 (0: 0)

Pećinci - Strelac: 1:0 Ilić u 82. minutu. Gledalaca: 350. Sudija: Siniša Sremac (Ruma). Žuti karton: Djilas (Voždovac).

DONJI SREM: Belić, Božović, Aškovski, Prljević, Bukorac, Zec, Krunić, Stojanović, Damnjanović, Lakić Pešić, Lukić. 
Igrali su još: Čović, Marčeta, Ilić, Janković, Lakićević i Milašinović.

VOŽDOVAC: Knežević, Dobrić, Ćulibrk, Dragović, Jašić, Djordjević, Nikolić, Mićić, Obradović, Marušić, Djilas. 
Igrali su još: Lekić, Miljković, Stojković, Filipović i Vasiljević.

Generalna provera  Donjeg Srema i Voždovca pred start nove sezone pobudila je veliki interesovanje medju predstavnicima superligaša, te su na „Suvači“ vidjeni predstavnici Vojvodine, Crvene zvezde, više menadžera…

Prvo poluvreme je bilo prilično mirno i igra se odvijala, uglavnom, na sredini terena. U 4. minutu Bukorac se izborio za jednu loptu, odlično je proigrao Damnjanovića koji slabo šutira.  Gosti su pripretili par minuta kasnije, kada Dobrić pogadja spoljni deo stative. Vrlo zapaženi Krunić u 38. minutu pogadja spoljni deo gola.
   
U nastavku utakmice prvu priliku imao je novopečeni superligaš:  u 52. minutu sjajan šut Marušića, ali još bolja odbrana Belića. U 63. minutu vidjena je brza kontra gostiju, koju je poveo Obradović. Lepo proigrava Lekića, ali njegov šut nije doneo promenu rezultata.  Zec je bio u prilici da nešto više uradi dva minuta kasnije. Idealnu priliku Donji Srem je imao u 77. minutu:; Janković je dugo vukao loptu po levoj strani, sjanu proigrava Zeca, koji, opet, pronalazi Marčetu na 4 - 5 metara od gola Voždovca. I   kada su svi očekivalo loptu u mreži, usledio je nekontrolisan šut i lopta odlazi daleko preko gola. Slična akcija je vidjena kod gola u 82. Minutu: akciju je poveo Janković, nastavio Marčeta, a Ilić je završio na najbolji način - golom.

Нема коментара:

Постави коментар