четвртак, 17. април 2014.

SUDIJA PRELOMIO

136312_veselinovic-ad_fcuka
Stadion: Čukaričkog. Gledalaca: 300. Sudija: Slobodan Veselinović (Valjevo). Pomoćnici: Darko Rasinac (Kruševac) i Miloš Gagić (Negotin). Žuti kartoni: D.Srnić (Čukarički), Košutić i Mijić (Donji Srem). Crveni karton: Mijić (Donji Srem) u 63.minutu. STRELCI: S.Srnić 36, Matić 44.i Mirosavljević u 72.minutu za Čukarićki i Zec 50.minutu za Donji Srem.
ČUAKRIČKI_Ristić-Stojković, Ostojić, D.Pavlović, Brežančić (86.Boljević)-Todorović, Bojić (82.A.Pavlović), S.Srnić-Matić-Stojiljković (76.D.Srnić), Mirosavljević 
DONJI SREM: Belić-Božović, Prljević, Crnomarković, Kuzmanović-Sinđić (85.Šuka), Košutić-Krunić- Zec (90.Marčeta), Mijić-Damnjanović (73.Govedarica)
Još jedan poraz Donjeg Srema na gostovanju na koji je direktno uticao slabi sudija Veselinović. Uz to, ekipa je bila lišena pomoći suspendovanih Lakićevića, Lakić-Pešića, Bukorca, Čordašiča, nije bilo ni Lukića…
Za prikazano u prvom delu sve kritike, ali u momentu kada se nazirao preokret usledilo je pogrešno isključenje Mijića, ekipa je uštopovana, a onda je Mirosavljević stavio tačku.
Po kiši i klizavom terenu domaćin se odmah nametnuo. Ova utakmica ostaće upamćena po debiju talentovanog stopera Crnoamrkovića koji je imao težak zadatak da zaustavi veterana Mirosavljevića koji i u 37 godini igra punom parom.
2.minut Posle driblinga Mirosavljević se odlučio na šut, ali je Crnomarković bio na mestu.
3. Srnić teatralno pada zbog malog kontakta sa Crnomarkovićem
6. Gužva u kaznenon prostoru Donjeg Srema posle kornera.
7. Opasno preti  Brežančić iz slobodnog udarca.
8. Krunić greši, ali je Prljević uklizao pre pokušaja Bojića.
13. Matić iz slobodnjaka stavlja Belića na muke, a na odbijenu loptu startuje Stojiljković no nije precizan.
16. Odličan napad Čuke, Bojić je pronašao Stojiljkovića, ali je Belić ponovo bio sjajan.
Samo zahvaljujući sreći i Beliću rezultat je i dalje 0:0. Donji Srem bez igre u polju, domaćin posebno opasan po desnom boku gde dominira Stojković. Matić i Bojić sa dosta slobode u građenju akcija.
21. Nagoveštaj bolje igre je solo prodor Krunića.
25. Stojiljković sve aktivniji. Glavom je šutirao tik pored stative.
26. Krunić je još jednom izgubio loptu, ali na svu sreću Belić je osujetio pokušaj Mirosavljevića.
28. Najzad pretnja Ristiću. Mijić je fantastično šutirao iskosa, ali je domaći čuvar mreže loptu izvadio iz raklji.
29. Brežaničić se probio po levom boku i uputio oštar centaršut na koji je pravovremeno reagovao Belić.
32. Čukarički napada u talasima, protiv odgovora još nema. Košutić igra sa javnom opomenom. Srnić je izborio još jedan korner.
35. Todorović je sa distance oprobao šut.
36.GOOL 1:0 Dugu loptu Mirosavljević je šmekerski prosledio do Srnića. Uleteo je napadač Čukaričkog u kazneni prostor i onda razantnim udarcem loptu smestio pod prečku nemoćnog Belića. Ponovo je to bio napad preko desne strane. 
38. Kakva šansa! Lopta je ostala kao na tacni Crnomarkoviću koji je šutirao sa pet metara-pravo u Ristića!
42. Bojić stavlja Belića na iskušenje.
43. Sjajan napad DS u čijoj završnici nije bilo ideje Zeca i Krunića iako je potpuno sam, na drugom kraju kaznenog prostora, loptu sam samcijat čekao Sinđić. 
44.GOOL 2:0 Kazna je usledila gotovo u istom momentu. Košutić je u zoni šuta napravio bespotreban prekršaj. Uvek opasni Matić namestio je loptu i ubio pauka u Belićevom gornjem desnom uglu. Let je samo ulepšao scenu.
Kraj prvog poluvremena.
Znalo se da Donji Srem ne može gore, a bolje je morao. Bez izmena na samom početku nastavka.
50.GOOL 2:1 Prvi ozbiljniji napad i odmah pogodak. Oštar šut Krunića golman Ristić je odbio pravo na nogu spretnom Zecu koji je sa 12 metara poslao pod prečku. Donji Srem se vratio u život.
52. Prekinut napad u izglednoj situaciji pošto je dosuđeno štopovanje lopte Damnjanovića na ivici kaznenog prostora- uz pomoć ruke.
54. Matić je lukavo i brzo proigrao Mirosavljevića, ali je budan bio Crnomarković.
Težište igre prebačeno je na Čukinu polovinu, pas-igra sve brža, bolja, sadržanija …
60. Pokušaj Košutića koji niko nije ispratio.
61. Veselinović pokazuje žuti karton Mijiću iako su svi na stadionu vcideli da je faul na centru napravio Sinđić. Mijić uzalud objašnjava sudiji da je pogrešio.
63. Iznervirani napdač DS čini veliku grešku. Pod javnom opomenom, nervozan, uklizao je stoperu Ostojiću gotovo na aut-liniji dela terena koji pripada domaćinu. Nije ga puno faulirao, ali sudija vidi „nameru“ i nema dilemu. Veselinović ga šalje na tuširanje. Ostavio je Mijić drugove na cedilu ne samo na Banovom brdu već i protiv Novog Pazara i potpuno zakočio utakmicu na Banovom brdu koja je mogla da krene ka remi-toku.  A taman je ušao u sjajnu formu. Hendikep, šta drugo reći.
68. Pomalo nespretnu intervenciju Božovića “ a la Augentaler“ neutrališe Belić.
71. Stojiljković je pronašao Srnića, ali je Belić  sprečio da lopta na drugoj stativi uđe u gol.
72 GOOL 3:1 Kraj svim nadama. Neverovatno preciznim centaršutom Brežaničić je pogodio Miroslavljevića  u trepavicu. Poklonio se za sigurnih 3:1.
75. Govedarica pokušava posle solo-prodora
78. Ristićevo loše ispucavanje prihvata Krunić koji je oboren na 18 metara. Umesto da svira faul i dodeli kartonVeselinović pušta  “prednost“, koje nije bilo jer se Govedarica našao okružen sa četiri igrača Čukaričkog!
Do kraja nije bilo uzbuđenja.

MIŠLJENJE O SUĐENJU:

Čukarički- Donji Srem
 
PRIGOVOR NA SUĐENJE zbog neosnovano dodeljenog crvenog kartona igraču FK Donji Srem sa brojem 44, kao i zbod ne izricanja više javnih opomena igračima domaćeg tima.

Нема коментара:

Постави коментар