субота, 3. мај 2014.

Marko Nikolić redom hvali: Rezervisti podigli ritam Partizana

„Valja ovo što pre zaboraviti“, dodaje trener Donjeg Srema Vlado Čapljić
Da nije bilo kiksa u Kruševcu pre dva kola, Partizanova ubedljiva pobeda nad Donjim Sremom imala bi daleko veći značaj. Ovako, crno-beli su „samo“ pokazali da mogu da budu efikasni, ali i dalje zavise od rezultata večitog rivala.
Posle emotivnog pražnjenja u derbiju igrali smo protiv nezgodne ekipe. Prema kvalitetu, mesto Pećinčana na tabeli nije zasluženo. Imali smo sreću da otvorimo utakmicu golom na vreme. Za pohvalu su svi igrači koji su ušli sa klupe, podigli su ritam utakmice kad je bio u padu. Bilo je i lepih akcija. Najvažnije je da smo u ovom trenutku na deobi prvog mesta. Ne možemo da budemo nezadovoljni posle pobede 5:0“, rekao je Marko Nikolić posle meča na Karađorđu.
Donji Srem je pretrpeo najubedljiviji poraz otkako se plasirao u elitni rang, pa je i razumljivo nezadovoljstvo trenera Vlada Čapljića.
Težak dan. Nije nimalo prijatno pretrpeti ubedljiv poraz. Valja ovo što pre zaboraviti. Sve ćemo učiniti da izvučemo pouke iz ovog meča. Šta god bih dodao bilo bi suvišno. Nismo bili na očekivanom nivou, a ni kompletni. Opstanak? Sve je u našim rukama. Igramo sa direktnim konkurentima i nadam se da ćemo biti spremni“, rekao je Čapljić.

Нема коментара:

Постави коментар