среда, 21. мај 2014.

Prvenstvo se nastavlja u nedelju ako...

Jelen Superliga biće nastavljena u nedelju ako u petak bude ukinuta vanredna situacija, potvrdio je predsednik FSS Tomislav Karadžić. Spekuliše se da bi u petak mogla da bude ukinuta vandrena situacija uzrokovana velikim poplavama u zemlji.
„Ukoliko se ne ukine vandredna situacija u petak, imaćemo nov sastanak na kome ćemo odlučiti o daljim koracima“, rekao je Karadžić za B92.
U tom slučaju, poslednje kolo Jelen Superlige bilo bi odigrano četiri dana kasnije, u četvrtak. 
Pažnja će biti usmerena na duel između Crvene zvezde i OFK Beograda, pošto bi crveno-beli eventualnom pobedom na tom meču obezbedili titulu šampiona posle šest godina posta. Partizan, koji ima tri boda manje i slabiji međusobni skor od crveno-belih, u pretposlednjem kolu bi trebalo da gostuje Spartaku u Subotici, ali bi taj meč zbog stanja terena Spartaka mogao da bude odigran i u Humskoj. 
Svakako, borba za opstanak izaziva veliku pažnju pošto je „u igri“ čak pet klubova.
Karadžić je istakao da će reprezentativci Srbije Darko Lazović, Dragan Mrđa, Miroslav Vulićević i Milan Lukač biti na raspolaganju Crvenoj zvezdi i Partizanu za predstojeće kolo. 
„Oni će u nedelju posle odigrane utakmice sesti u avion i priključiti se reprezentaciji u Njujorku“- naveo je Karadžić. 
Prema njegovim rečima, to je odlučeno u dogovoru sa klubovima. 
„Interes je svih klubova da njihovi igrači igraju za reprezentaciju. Što se tiče poslednjeg kola, verovatno će sve biti jasno pre toga, a ovim pozivima smo malo hteli da afirmišemo i domaću ligu“-rekao je Tomislav Karadžić.

Нема коментара:

Постави коментар