понедељак, 29. јул 2013.

Donji Srem - Hapoel 0: 0

Pećinci.  Sportski centar „Suvača“. Gledalaca: 250. Sudija: Miodrag Gogić (Novi Sad). Pomoćnici: Saša Živković (Petrovaradin), Milan Korajlija (Novi Sad).

DONJI SREM: Belić, Božović, Prljević, Lakić Pešić, Aškovski, Čordašić, Bukorac (od od 74. Stojanović), Krunić (od 76. Ilić), Lukić ( od 60.  Čović), Zec (od 76. Govedarica), Marčeta (od 60.  Janković).

HAPOEL:  Drašler, Kanada, Roš, Kajanskas, Nikolić, Dora (od 84. Hivš), Azan, Marinković, Kohen, Avidor (od 84. Osvind), Korać.

Medjunarodnom utakmicom izmedju Donjeg Srema i Hapoela iz Haife (Izrael) uveličan je sportski program povodom Slave Pećinaca, koja se tradicionalno organizuje poslednjeg vikenda  jula. 

Već u prvim minutima brzi napad domaćina koji je mnogo obećavao: divna dijagonala Kunića prema Zecu, prodor po desnoj strani, ali sve se završilo slabijim centašutem. U 5. minutu brza kontra Izarelaca. Srećom po domaćina, posle centaršuta i udarca glavom Avidora, sve se završilo bezopasno. Brzi napad Donjeg Srema, po čemu bi pećinački superligaš trebalo biti prepoznatljiv, vidjen je u 15. minutu i posle centaršuta Zeca, Marčeta ne uspeva da glavom zahvati loptu ispred Drašlera. Najizglednija prilika tokom prvog poluvremena: Lukić proigrava Zeca, koji šutira nešto iskosa sa 16 metara pored leve stative gola Drašlera. Nakon centaršuta Aškovskog u 26. minutu iz ugla, najviši u skoku ali ne i najprecizniji bio je mladi Marčeta. U nastavku prvog poluvremena, igra se odvijala uglavnom na sredini terena.

Uzbudjenje i na samom startu drugog poluvremena: ubačena lopta iz ugla Aškovskog „dugo je šetala“ uz samu liniju gola, a na kraju, Krunić ne uspeva da je ugura u mrežu. Zanimljivo je bilo i u 58. minutu: brzi kontranapad  poveo je Bukorac: odlično upošljava Lukića, koji se ne snalazi najbolje pred golom Hapoela. Uvodjenjem u igru iskusnog Jankovića i , od ovog leta novog igrača, Čovića, Ristovski je pokušao da osveži  igru na sredini terena, i u samom špicu. Medjutim, i u nastavku igre nije bilo promene rezuzltata.

Нема коментара:

Постави коментар