четвртак, 29. мај 2014.

Psihički izuzetno teška sezona

 Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu u „donjem delu Srema" i naredne sezone gledaće superligaški fudbal. Uz dosta muke Donji Srem je izborio opstanak u društvu najboljih.
   - Od prvog do poslednjeg kola vrlo stresna sezona - kaže Ognjan Damnjanović, golgeter Donjeg Srema - Psihički mnogo teže smo je izneli nego fizički. Jednostavno, nismo imali vremena da odahnemo. Opšte uvaženo mišljenje je da je za svakog novajliju druga sezona najteža. Prve godine smo za mnoge predstavljali iznenadjenje. Medjutim, ove godine rivali su ulazili u naše mečeve krajnje ozbiljno, jer su znali da imamo kvalitetnu ekipu.
   Protiv OFK Beograda Damnjanović je realizovao penal desetak minuta pre kraja utakmice.
   - Stručni štab je imao poverenja u mene - nastavlja Damnjanović - Dok sam postavljao loptu ispred protivničkog golmana, dosta toga mi je prolazilo kroz glavu. Budućnost kluba, a i svih nas, zavisila je od tog penala. Bez sumnje, to je bila najvažnija utakmica u mojoj karijeri. U svakom slučaju, mnogo bi izgubili da nismo izborili opstanak.
   Sa utakmicom na Karaburmi „podvučena je jedna velika crta". Šta dalje?
   - Svi smo dali svoj maksimum i sada je najvažnije „ohladiti glave". Iscedjeni smo i za svaki osvojeni bod iskrvarili smo na terenu.  Kada se smire strasti videćemo gde smo i šta smo.  Posle sve, jedno je sigurno: Donji Srem je napravio ogroman uspeh i tvrdim da ima blistavu budućnost!

Нема коментара:

Постави коментар